6-7W Paasviering

67W Pasen 12

Donderdag 1 april hadden we met elkaar een sfeervolle, maar ook gezellige Paasviering. Het thema van de viering was: 'het wordt licht'.

We zongen liedjes, twee kinderen vertelden het Paasverhaal uit de Bijbel en we zagen filmpjes over meneer Jaap die allerlei beroepen ging uitproberen. Maar wat hij ook probeerde, alles mislukte. 

Van tevoren hadden we ook een huiswerkopdracht gekregen om een nieuwsbericht te zoeken over 'Stormen in je leven'. En dachten we na over 'Stormen in de wereld'. 

TONEELSTUKJE

Een aantal kinderen maakten ook een toneelstukje met als thema: 'Hoe maak je een ander rijk'. Dit toneelstuk werd gemaakt door: Noah D, Evine, Sofie, Bart, Noah H en Max. Het toneelstuk begon met een filmpje:

Het toneelstuk ging over een rijke vrouw en ze zag de reclame en ze kocht een lot. Ze won de hoofdprijs en toen zag ze een oude kerk die niet meer zo mooi was. Ze gebruikte het geld om de kerk weer te renoveren en ze had de bouwvakkers (Bouwvakker en Co) gevraagd. Maar toen waren er te weinig bouwvakkers, dus regelde de rijke vrouw ook weer een extra bouwvakker. Zwerver Don ging ook mee helpen bouwen en had weer een mooi beroep. Als dank kregen alle bouwvakkers 1 miljoen euro en alle bouwvakkers kwamen tot geloof. Als je een ander helpt dan word je pas rijk. Geld maakt misschien gelukkig, maar vriendschap maakt nog gelukkiger.

Na de Paasviering hadden we een gezellige Paaslunch.

Het was een fijne viering.

ozio_gallery_nano

Laatste nieuws

Contact

Hoofdlocatie:
Patrijzenstraat 53
2922 GN Krimpen aan den IJssel
tel.: 0180 599870

Locatie Tuinstraat:
Tuinstraat 25
2921 XH Krimpen aan den IJssel
tel.: 0180 518876

Email:

Agenda

do, 26 mei - Hemelvaart vrije dag
vr, 27 mei - vrije dag
ma, 06 juni - Pinksteren vrije dag

thumb debibliotheekopschool 0    TalenT Keurmerk Eurly English

Vind ons op Facebook