Meesterdag groep 6-7W

De meesterdag van groep 6-7W had 4 verschillende onderdelen:

- speurtocht
- springen op het springkussen
- reptielenshow van Exotus Serpenti
- Musical van groep 8P|

Natuurlijk zorgden de meesters ook nog voor een lekkere traktatie.

Wat vonden de kinderen van deze dag? 

Lees meer

Video kamp groep 7

 Klik op 'lees meer' om ook het fotoboek te bekijken.

Lees meer

Kamp groep 7

kampverhalen 2

 

KAMP: iedereen had er zin in. Nog even naar de klas en dan vertrekken we. Even kijken. Ja? Iedereen is er. We stappen op de fiets en gaan. De ouders zwaaien ons uit. De zon schijnt en we moesten nog even. (door: León)

We hebben net pauze gehouden, dus we gaan weer. Het ging lekker vlot. 'Daar is het!' riepen ze vooraan. Eindelijk, we stellen ons voor. En we gaan helemaal los. De meeste kinderen gaan na het dieren ontdekken, naar de Hooischuur. 

We eten samen en drinken wat. Want daarna mag je weer spelen. En er was zelfs een sloot waar je in mocht!

Nu ging er een groep koeien melken, ik zelf wist niet wat ik ervan moest verwachten. Nog even wachten op het laatste groepen en dan gaan we weten. We aten patat en een snackje en als toetje een danoontje. 

Het was nog geheim wat we gingen doen. Het was eindelijk een spel in real live geworden. Er is aan allebei de kanten vals gespeeld, maar het gaat erom dat het leuk was. Bij het kampvuur gingen we muziek spelen en marshmallows eten. Als allerlaatste nog letters zoeken en daar kwam dan een woord uit. Nu was het tijd om te slapen of wakker te blijven. 

Het was ochtend. Nog even spelen, ontbijten, opruimen en toen was het klaar. Het was super leuk!

kampverhalen 3


Lees meer

6-7W Paasviering

67W Pasen 12

Donderdag 1 april hadden we met elkaar een sfeervolle, maar ook gezellige Paasviering. Het thema van de viering was: 'het wordt licht'.

We zongen liedjes, twee kinderen vertelden het Paasverhaal uit de Bijbel en we zagen filmpjes over meneer Jaap die allerlei beroepen ging uitproberen. Maar wat hij ook probeerde, alles mislukte. 

Van tevoren hadden we ook een huiswerkopdracht gekregen om een nieuwsbericht te zoeken over 'Stormen in je leven'. En dachten we na over 'Stormen in de wereld'. 

TONEELSTUKJE

Een aantal kinderen maakten ook een toneelstukje met als thema: 'Hoe maak je een ander rijk'. Dit toneelstuk werd gemaakt door: Noah D, Evine, Sofie, Bart, Noah H en Max. Het toneelstuk begon met een filmpje:

Het toneelstuk ging over een rijke vrouw en ze zag de reclame en ze kocht een lot. Ze won de hoofdprijs en toen zag ze een oude kerk die niet meer zo mooi was. Ze gebruikte het geld om de kerk weer te renoveren en ze had de bouwvakkers (Bouwvakker en Co) gevraagd. Maar toen waren er te weinig bouwvakkers, dus regelde de rijke vrouw ook weer een extra bouwvakker. Zwerver Don ging ook mee helpen bouwen en had weer een mooi beroep. Als dank kregen alle bouwvakkers 1 miljoen euro en alle bouwvakkers kwamen tot geloof. Als je een ander helpt dan word je pas rijk. Geld maakt misschien gelukkig, maar vriendschap maakt nog gelukkiger.

Na de Paasviering hadden we een gezellige Paaslunch.

Het was een fijne viering.

Lees meer

Welkom in groep 6-7W

Welkom bij meester Dick.

Laatste nieuws

Contact

Hoofdlocatie:
Patrijzenstraat 53
2922 GN Krimpen aan den IJssel
tel.: 0180 599870

Locatie Tuinstraat:
Tuinstraat 25
2921 XH Krimpen aan den IJssel
tel.: 0180 518876

Email:

Agenda

do, 26 mei - Hemelvaart vrije dag
vr, 27 mei - vrije dag
ma, 06 juni - Pinksteren vrije dag

thumb debibliotheekopschool 0    TalenT Keurmerk Eurly English

Vind ons op Facebook